Antena Meniu Search
x

Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam pentru posesie de droguri uşoare. Reacţia artistei: "Ceea ce au făcut este ilegal"

Faimoasa cântăreaţă Nicki Minaj a fost reţinută pe aeroportul din Amsterdam fiind suspectată de posesie de droguri uşoare. Întâmplarea a avut loc cu numai câteva ore înainte ca artista să susţină un concert în Manchester.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 11:29

Din nefericire pentru cei 20.000 de mii de fani care o aşteptau, spectacolul a fost amânat. Nicki Minaj a scris pe reţelele de socializare că bagajele i-au fost luate fără consimţământ şi chiar l-a filmat pe unul dintre funcţionarii de la aeroport. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Au încercat să mă împiedice să vin la fiecare spectacol. Mi-au luat bagajele înainte să le văd. Le-au pus în avion. Acum spun că așteaptă la vamă. Așa arată când oamenii sunt plătiți cu bani mulți pentru a încerca să saboteze un turneu după ce toate celelalte au eșuat. Tot ceea ce au făcut este ilegal",  scris artista într-o postare pe Instagram după incident.

Articolul continuă după reclamă

Poliția olandeză a declarat că o femeie americană în vârstă de 41 de ani a fost arestată sub suspiciunea de posesie de droguri ușoare, dar nu a dat numele femeii în cauză. Se pare că artista se pregătea să zboare la Manchester pentru un concert la sala Co-op Live sâmbătă seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Stiri externe » Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam pentru posesie de droguri uşoare. Reacţia artistei: "Ceea ce au făcut este ilegal"