Antena Meniu Search
x

Curs valutar

26 de județe și București intră de la ora 12.00 sub avertizare de furtuni. Ploi torențiale, grindină și vijelii până la noapte

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de vreme severă. Joi, între orele 12.00 și 23.00, este valabil în București și 26 de județe un cod galben de de instabilitate atmosferică temporar accentuată. 

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 10:15

Meteorologii anunță că în Muntenia, Dobrogea, estul Olteniei, sudul Moldovei și local în zona de munte vremea va fi instabilă joi, între orele 12.00 și 23.00. 

Vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii (rafale în general de 50...70 km/h) și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Potrivit ANM, astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului.

Articolul continuă după reclamă

Harta județelor afectate de codul galben de vreme severă

meteoromania.ro

Pe acelaşi subiect

Vreme instabilă în București

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă joi, între orele 12.00 și 23.00. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse, descărcări electrice șiintensificări ale vântului. "Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Cantitățile de apă vor fi de 10...15 l/mp și izolat peste 20 l/mp", anunță meteorologii.

Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, se va situa în jurul a 29 de grade.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Vremea » 26 de județe și București intră de la ora 12.00 sub avertizare de furtuni. Ploi torențiale, grindină și vijelii până la noapte