Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Salarii de 9.300 de lei, oferite de o companie străină în România. Ce posturi sunt disponibile

Sud-coreenii de la KHNP, care au deschis o sucursală în România în 2023, angajează Quality Assurance Engineer pentru construcția instalației de detritiere de la Cernavodă. Aceasta va fi prima instalație de detritiere din Europa și va permite României să devină un centru european pentru producția și exportul de tritiu – combustibilul candidat pentru viitoarele reactoare de fuziune.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 11:24

Sucursala din România a companiei sud-coreene KHNP angajează în prezent pentru postul de Quality Assurance Engineer. Candidatul selectat va lucra la Cernavodă pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

Salariul cu care sunt ofertaţi candidaţii e de aproximativ 9.300 de lei net lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net. Termenul-limită de primire a candidaturilor e 3 august.

Lucrările au început în iunie 2024

Articolul continuă după reclamă

În iunie 2024, Nuclearelectrica şi KHNP au început lucrările la instalaţia de detritiere de la CNE Cernavodă.

Nuclearelectrica și Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) au semnat, în urmă cu un an la Seul, contractul de Inginerie, Procurare și Construcție (EPC) pentru construcţia primei instalații de detritiere (CTRF) din Europa, la CNE Cernavodă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Salarii de 9.300 de lei, oferite de o companie străină în România. Ce posturi sunt disponibile