Antena Meniu Search
x

Ea este românca moartă în accidentul de tren din Austria: 'Acum eşti un înger'

Nicoleta Leitner, în vârstă de 29 de ani, este românca moartă în cumplitul accident de tren produs miercuri după-amiază, în Austria, la Neudorf ob Wildom.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.07.2019, 11:56

Nicoleta Leitner, în vârstă de 29 de ani, este românca moartă în cumplitul accident de tren produs miercuri după-amiază, în Austria, la Neudorf ob Wildom.

Nicoleta şi soţul ei, Markus Leitner (32 de ani), se aflau într-un autoturism marca Mazda, la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere.

Potrivit mecanicului trenului, maşina în care se aflau cei doi tineri se afla oprită la trecere, iar în momentul în care trenul s-a apropiat, şoferul a accelerat şi a ajuns direct în faţa trenului.

Impactul a fost inevitabil, iar autoturismul a fost târât peste o sută de metri pe calea ferată, iar cei doi tineri au murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Mărturia mecanicului de tren, dar şi un mesaj ciudat postat pe Facebook de Nicoleta cu o jumătate de oră înainte de tragedie i-au făcut pe anchetatori să ia în calcul ipoteza unei crime.

"Dumnezeu să te aibă în paza lui și să te ierte Nikoleta!!! O adevărată tragedie!!! Chiar nu meritai asta,așa tânără și frumoasă!!! Acum ești un înger!!! Dumnezeu să dea multă putere alor tăi și micuților tăi!!! De acolo de sus să ai grijă de ei!!! Sincere condoleanțe familiei!!!", este unul dintre sutele de mesaje de adio postate pe Facebook de prietenii Nicoletei.

Nicoleta, românca moartă în accidentul din Austria, avea numai 29 de ani

Româncă moartă într-un accident de tren în Austria

Cu doar o jumătate de oră înainte de a muri, românca stabilită în Austria a scris pe rețeaua de socializare că își va închide salonul de înfrumusețare pe care îl avea și că, din motive personale, se va muta la Monaco.

"Dragele mele din probleme personale salonul Niko & Beauty se va închide. De acea va pun la dispozitie sa achiziționați parul pana maine la ora 14:00 tape sau bondings 150€ setul", a postat Nicoleta pe Facebook înainte de a muri în accident.

Se pare că soțul ei nu era de acord cu această decizie, spun surse din anchetă.

Românca de 29 de ani a murit într-un accident de tren în Austria

Cei doi soți locuiau împreună în Styria și aveau 3 copii. Erau căsătoriți din 2017, iar anchetatorii suspectează că mariajul lor avea probleme în ultima perioadă.

Nu exclud astfel varianta ca Nicoleta și Markus să fi avut o ceartă pe drum, iar austriacul să fi decis să se sinucidă şi să o omoare pe româncă.

Totuşi, adevărul despre moartea celor doi nu va fi cunoscut niciodată, având în vedere că autorităţile austriace au decis să oprească ancheta, notează oe24.at.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Ea este românca moartă în accidentul de tren din Austria: 'Acum eşti un înger'