Antena Meniu Search
x

O nouă autopsie în cazul micuţei Maria, românca batjocorită şi înecată într-o piscină, în Italia

La trei ani de la moartea Mariei, fetiţa româncă batjocorită şi înecat într-o piscină din San Salvatore Telesino (provincia Benevento, Italia), anchetatorii au decis să efectueze o nouă autopsie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.07.2019, 12:31

Nouă autopsie pentru Maria Ungureanu, fetiţa româncă înecată în Italia
Nouă autopsie pentru Maria Ungureanu, fetiţa româncă înecată în Italia - thesocialpost.it

La trei ani de la moartea Mariei, fetiţa româncă batjocorită şi înecat într-o piscină din San Salvatore Telesino (provincia Benevento, Italia), anchetatorii au decis să efectueze o nouă autopsie.

Trupul micuţei Maria Ungureanu a fost exhumat pe 3 iulie 2019 pentru ca anchetatorii să facă o nouă autopsie în căutarea unor probe.

Totuşi, rezultatele vor veni după aproximativ 60 de zile.

Printre suspecţii luaţi în considerare de poliţiştii italieni în acest caz nerezolvat de trei ani se numără inclusiv părinţii micuţei Maria, dar şi un prieten de familie, Daniel Ciocan, care este unul dintre ultimii oameni care au văzut-o în viaţă pe fetiţa în vârstă de 10 ani.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, presa din Italia a arătat că anchetatorii au descoperit că Daniel Ciocan are un alibi puternic, el fiind în alt loc, confirmat de martori, în momentul în care Maria a fost ucisă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetiţă româncă, batjocorită şi înecată într-o piscină, în Italia

Maria Ungureanu, fetiţa româncă în vârstă de 10 ani, a fost găsită moartă, pe 19 iunie 2016, în piscina unui restaurant din comuna San Salvatore Telesino, provincia Benevento.

Micuţa a fost găsită fără viaţă, în piscina restaurantului, dezbrăcată şi cu o mulţime de răni pe tot corpul, unele dintre ele fiind mai vechi.

Tocmai din cauza rănilor mai vechi, anchetatorii italieni i-au considerat suspecţi pe părinţi.

Cazul micuţei Maria Ungureanu a rămas deschis în tot acest timp, iar autorităţile italiene speră să obţină noi probe după noua autopsie efectuată în urmă cu 2 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » O nouă autopsie în cazul micuţei Maria, românca batjocorită şi înecată într-o piscină, în Italia