Antena Meniu Search
x

Nuntă întreruptă de tiruri de rachete în Israel. Reacția miresei când a auzit sirenele. VIDEO

Înainte de intrarea în vigoare a încetării focului dintre Fâșia Gaza și guvernul israelian, sirenele anti rachetă au răsunat iar în sudul Israelului.

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 18:48

Vezi și

Imagini inedite au fost surprinse la o nuntă în orașul Ashdod. Joi seară, mirii s-au adăpostit pe o scară în timp ce sirenele au sunat din cauza rachetelor lansate de militanții palestinieni din Gaza. Deși petrecerea de nuntă le-a fost stricată, mirele și mireasa nu s-au lăsat afectați, au râs și au glumit cât au stat ascunși pe scările clădirii. Trimis să-i ajute, un oficial local a filmat scenele cu telefonul și a îndemnat-o pe mireasă să cânte.  ”Mirele și mireasa au primit întăriri de la echipa de salvare” spune individul care înregistrează cuplul. ”Doar la evenimente fericite!” se aude o altă persoană. ”Amin!” spun mirii în cor.

Joi seară, a fost încheiat un armistiţiu între Israel şi gruparea Hamas din Fâşia Gaza, după 11 zile de conflicte. A fost oprit focul între cele două tabere vineri dimineata, la ora 2.00. De la începutul violenţelor, în 10 mai, oficialii din domeniul Sănătăţii din Gaza spun ca 232 de palestinieni, inclusiv 65 de copii şi 39 de femei, au fost ucişi şi peste 1.900 de persoane au fost rănite în bombardamente aeriene. Israelul a anunţat că a ucis cel puţin 160 de combatanţi în Gaza. De partea israeliană, 12 persoane au murit, sute de oameni fiind trataţi în spitale în urma atacurilor cu rachete care au provocat panică în rândul populaţiei civile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Nuntă întreruptă de tiruri de rachete în Israel. Reacția miresei când a auzit sirenele. VIDEO