Meniu
Search
x

O adolescentă s-a stins din viaţă, după ce a fost bătută şi înjunghiată de 25 de ori, în timp ce mergea pe skateboard spre casă, în SUA

O adolescentă a murit, după ce a fost sufocată, bătută și înjunghiată de peste 20 de ori, într-un atac aleatoriu, în timp ce trecea cu skateboard-ul pe lângă un mall, în drum spre casă. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

De Redactia Observator la 10.06.2021, 16:10

Daisey 'Jupiter' Paulsen, în vârstă de 14 ani, a fost găsită sângerând și inconștientă de către poliție, după ce a fost atacată lângă un centru comercial din Fargo, Dakota de Nord. Paulsen mergea pe skateboard, venind de la casa tatălui spre casa mamei sale, când a fost luată la bătaie și înjunghiată. Scena a fost parțial surprinsă de o cameră de supraveghere a magazinului, spun documentele instanței.

Adolescenta a fost dusă de urgență la spital, unde a fost intubată. Aceasta a supraviețuit timp de patru zile, dar în cele din urmă s-a stins din viaţă marți. Poliția l-a arestat pe Arthur Prince Kollie, în vârstă de 23 de ani, pentru atac, după ce ar fi fost văzut în picioare, deasupra lui Paulsen, de către un muncitor la salubritate, care trecea cu mașina fix în acel moment. Criminalul a fost urmărit până la un Walmart, unde imaginile l-ar fi arătat cum fură haine pentru a scăpa de tricoul însângerat.

Bărbatul neagă atacul şi susţine că nu îşi aminteşte nimic

Kollie ar fi spus polițiștilor că a folosit metamfetamină în după-amiaza precedentă și a spus că nu ''își amintește'' incidentul. El a negat că ar fi implicat în orice atac. Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor, tâlhărie și agresiune agravată a unui copil, iar cauțiunea a fost stabilită la 1 milion de dolari în numerar, după înfățișarea de luni a instanței, potrivit Daily Mail

Familia lui Daisey este devastată de moartea ei, după ce a sperat că va putea să se recupereze. Tatăl ei, Robert, a scris pe pagina GoFundMe: ''Astăzi tocmai am aflat de la doctor că fetița noastră este în stare prea gravă și că nu se mai poate face nimic. Doar să adunăm familia și să ne spunem la revedere''.

Poliția a declarat pe Twitter că încă mai caută lucrurile lui Paulsen, inclusiv un rucsac bordeaux, un telefon negru și un portofel din piele cu un model țesut. La momentul atacului, Kollie era în perioadă de probă pentru o condamnare din 2017, după un atac asupra unui ofițer. Kollie a pledat vinovat, de asemenea, pe 7 mai 2021, pentru descărcarea unei arme de foc, deținerea unei arme de foc și deținerea de droguri, conform documentelor instanței. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O adolescentă s-a stins din viaţă, după ce a fost bătută şi înjunghiată de 25 de ori, în timp ce mergea pe skateboard spre casă, în SUA

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical