Antena Meniu Search
x

O dansatoare din Rusia a fost asasinată, după ce s-a descoperit că avea o relație secretă cu un oficial de rang înalt

O dansatoare din Rusia a fost împușcată mortal pe străzile din Moscova, după ce s-a descoperit că avea o relație cu un politician rus. Polițiștii au lansat ipoteza potrivit căreia autorul crimei ar fi fost un asasin plătit.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 28.12.2020, 08:34

Natalia Pronina
Natalia Pronina - Instagram
  • O dansatoare a fost asasinată pe străzile din Moscova.
  • Autorul crimei a folosit o grenadă pentru a crea o diversiune.

Natalia Pronina, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă în timp ce se întorcea acasă de la studioul de dans. Tânăra a fost împușcată de un bărbat îmbrăcat într-un hanorac închis la culoare. Autorul crimei a folosit o grenadă pentru a distrage atenția martorilor, scrie The Sun

Polițiștii investighează ipoteza potrivit căreia femeia ar fi avut o relație secretă cu un politician rus căsătorit. Cei doi ar fi avut o relație de lungă durată care s-ar fi încheiat în momentul în care soția oficialului a descoperit aventura soțului și ar fi început să o amenințe pe Pronina.

Iubitul tinerei, Alexander Kravchenko a negat că ar avea vreo legătură cu tragedia, povestind investigatorilor că în momentul crimei, el se afla la muncă, în Crimeea. Însă, acesta a mai povestit că tânăra era urmărită constant de o persoană necunoscută.

Prietenii victimei sunt de părere că Pronina a fost ucisă la comanda unui bărbat puternic, ale cărui avansuri le respinsese în repetate rânduri. 

"Un admirator ar fi putut să fie capabil de o astfel de faptă din cauza geloziei", a declarat Valeria, una dintre prietenele tinerei ucise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O dansatoare din Rusia a fost asasinată, după ce s-a descoperit că avea o relație secretă cu un oficial de rang înalt