Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O nouă criză la Boeing, după ce un angajat a făcut dezvăluiri uluitoare: piese defecte, montate pe 737 MAX

Noi probleme pentru compania Boeing, după ce un angajat al producătorului de avioane a scos la iveală o altă serie de nereguli. Compania ar fi ascuns autorităților de reglementare că a montat piese defecte pe avioanele 737 MAX. Mai precis, le-a mutat în altă parte şi a falsificat înregistrările. O parte din ele au ajuns să fie instalate în anumite avioane, iar, ulterior, au apărut şi problemele. Conducerea companiei Boeing nu a făcut nicio declaraţie concretă, deși liderul a fost audiat ieri in Congres, însă a menţionat că-şi încurajează angajaţii să raporteze toate preocupările pe care le au faţă de siguranţa pasagerilor.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 08:59

Este puţin probabil ca directorii Boeing să fie acuzaţi penal pentru accidentele mortale din 2018 şi 2019 care au ucis 346 de persoane, deoarece termenul de prescripţie a trecut probabil, au declarat oficialii Departamentului de Justiţie al SUA membrilor familiei victimelor, într-o întâlnire avută la începutul lunii iunie, transmite Reuters.

Criză după criză la Boeing, emblema industriei aeronautice din SUA

Noua echipă de conducere desemnată recent de Boeing are acum sarcina de a traversa cea mai gravă criză a companiei din 2018-2019, când două dintre avioanele sale noi 737 Max s-au prăbuşit într-o perioadă de şase luni, ucigând 346 de oameni.

Vezi și

După desprinderea unui panou de uşă a unui avion al Alaska Airlines, în ianuarie, auditul de şase săptămâni al Administraţiei Federale de Aviaţie la Boeing şi Spirit AeroSystems "a găsit mai multe cazuri în care companiile nu au respectat cerinţele de control al calităţii producţiei", a declarat FAA în martie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » O nouă criză la Boeing, după ce un angajat a făcut dezvăluiri uluitoare: piese defecte, montate pe 737 MAX