Antena Meniu Search
x

SPECIAL: O prezentatoare meteo se sperie de un paianjen

Un platou de televiziune e mult mai sigur. Nimeni nu te tulbura, nimeni nu te incurca. Oare chiar asa sa fie? Priviti doar ce i s-a intamplat unei prezentatoare de meteo de la o televiziune de stiri din Canada

Vezi și

Cand prezinti vremea de la o plasma uriasa, traiesti cu senzatia ca nu ti se poate intampla nimic. Bine, poate sa-ti pocneasca un bec de reflector deasupra capului si sa te sperii sau sa ti se blocheze telecomanda cu care schimbi hartile. Sau poti sa ai un coleg dornic sa te ajute si sa preia imagini de pe o camera de exterior.

"O, Doamne!!! A fost infricosator! Am crezut ca o sa-mi cada in cap! Am inteles, e doar o gluma! Nu-mi place", a spus Kristi Gordon, prezentator meteo.

Colegului, in schimb, i-a placut atat de mult reactia lui Kristi, incat mai tine putin paianjenul pe ecran, cat s-o sperie si mai mult. Degeaba au incercat cei doi prezentatori de stiri care mai erau in platou sa o linisteasca. Doamna de la Meteo e speriata de paianjeni si gata.

Kristi a revenit la locul ei abia dupa ce au disparut imaginile de pe camera de exterior si a luat-o de la capat cu prezentarea rubricii meteo. Desigur, a reusit sa faca asta abia dupa ce a reusit sa se abtina din ras.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » SPECIAL: O prezentatoare meteo se sperie de un paianjen