Antena Meniu Search
x

O reporteriţă de 26 de ani din Florida a murit într-un tragic accident de motocicletă

O reporteriţă de ştiri din Florida, Jenny Lenzini, şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil de motocicletă, după ce a pierdut controlul şi a intrat într-un copac.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.11.2020, 21:48

Jenny Lenzini
O reporteriţă de 26 de ani din Florida a murit într-un tragic accident de motocicletă - Facebook/Jenny Lenzini/ Haley Marie Photography
  • Tânăra fusese în trecut prezentatoare pentru ştiri de weekend.
  • Lucra în prezent ca reporter pentru o companie de televiziune.

Jenny Lenzini se afla pe motocicletă alături de o altă persoană care conducea motorul în momentul în care a pierdut controlul şi s-a izbit de un copac. Acesta a murit la faţa locului, iar în ciuda eforturilor depuse de medici, şi reporterul a murit la spitalul din Sarasota în urma rănilor extrem de grave.

Tânăra de 26 de ani lucra din luna iulie la o companie de televiziune care opera mai multe canale în sud-vestul Floridei.

„Jenny a acoperit povești care au contat cel mai mult pentru comunitatea noastră din județul Charlotte și județul Lee. A fost mereu sârguincioasă în munca ei și s-a asigurat ca telespectatorii să vadă cât de recunoscătoare şi fericită era să raporteze subiectele importante în sud-vestul Floridei” a declarat compania.

„A iubit să fie în preajma oamenilor”.

Jenny și-a început cariera în Sioux City, Iowa, unde era prezentatoare de weekend și reporter la o televiziune. Directorul de știri, Keith Bliven, a declarat, potrivit Mirror, că angajații au fost „toți în stare de șoc” după ce au aflat veștile despre tragicul incident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zeci de mesaje de adio au curs pe paginile de socializare pentru tânără. Familia şi apropiaţii se pregătesc acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O reporteriţă de 26 de ani din Florida a murit într-un tragic accident de motocicletă