Antena Meniu Search
x

Imagini de groază filmate într-un oraş aflat pe coasta Mării Negre. Un pod s-a prăbuşit din cauza ploilor torenţiale (Video)

Un pod s-a prăbuşit în urma ploilor torenţiale căzute în weekend. S-a întâmplat în oraşul Terme, nordul Turciei, aflat pe coasta Mării Negre.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.08.2019, 08:17

Podul s-a prăbuşit în oraşul Terme, Turcia, din cauza ploilor torenţiale
Imagini de groază filmate într-un oraş aflat pe coasta Mării Negre. Un pod s-a prăbuşit din cauza ploilor torenţiale - captura video YouTube

Un pod s-a prăbuşit în urma ploilor torenţiale căzute în weekend. S-a întâmplat în oraşul Terme, nordul Turciei, aflat pe coasta Mării Negre.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum o porţiune importantă a structurii se surpă, moment în care două persoane şi o maşină cad în gol, în râu.

Din fericire, cei doi oameni au supravieţuit şi s-au ales doar cu răni minore, scrie BBC News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alte persoane care se aflau pe pod au reuşit să fugă la timp şi să scape nevătămaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Imagini de groază filmate într-un oraş aflat pe coasta Mării Negre. Un pod s-a prăbuşit din cauza ploilor torenţiale (Video)