Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un Porsche a zburat de pe şosea şi a aterizat la etajul unei vile, doi oameni au murit (video)

Un Porsche a zburat de pe şosea şi a aterizat la etajul unei vile, doi oameni au murit iar imaginea pe care au văzut-o salvatorii la locul accidentului din New Jersey a fost teribilă.

de Cosmin Stăniloiu

la 11.11.2019 , 09:46

Un Porsche a zburat de pe şosea şi a aterizat la etajul unei vile, doi oameni au murit iar imaginea pe care au văzut-o salvatorii la locul accidentului din New Jersey a fost teribilă.

Un Porsche Boxter a decolat efectiv de pe şosea, a străpuns fațada din cărămidă a unei clădiri de birouri și a rămas în cele din urmă într-una dintre camerele de la etaj. Şoferul și pasagerul din dreapta nu au avut nicio șansă să supravieţuiască.

Accidentul mortal s-a petrecut duminică dimineață în jurul orei 6:30 (ora locală) în New Jersey. Din motive care nu au fost încă lămurite, Porsche Boxter roșu a ieșit de pe şosea, a intrat într-o bordură și a fost astfel catapultat în clădire.

Articolul continuă după reclamă

Doi bărbați au fost uciși în accident: Braden DeMartin (22 de ani) și Daniel Foley (23 de ani). Ambii erau deja morți când salvatorii au ajuns la locul accidentului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După accident, structura clădirii, în care nimeni nu a lucrat la momentul impactului, a fost atât de grav afectată încât nimeni nu mai are voie să intre în birouri, pentru că există risc iminent de prăbuşire.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un Porsche a zburat de pe şosea şi a aterizat la etajul unei vile, doi oameni au murit (video)