Antena Meniu Search
x

Video Prilej de sărbătoare în Rusia. Festivalul oamenilor de zăpadă, organizat pentru al patrulea an consecutiv

Peste o sută de oameni din Rusia și din alte regiuni s-au adunat pentru al patrulea an pentru a sărbători împreună la Festivalul Oamenilor de Zăpadă, joi, în parcul Uritsky din centrul orașului Kazan.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 15:50

Vezi și

Organizatorii au oferit participanților toate echipamentele necesare pentru a construi și decora cea mai creativă figură de zăpadă: ghirlande de Crăciun, mărgele, împachetări de bomboane. „Am vrut să facem un eveniment de familie bun”, a spus Alyona Donora, unul dintre organizatorii festivalului „în care familiile pot face ceva creativ”.

Construirea oamenilor de zăpadă nu a fost o misiune ușoară, deoarece zăpada din regiune a devenit uscată și sfărâmicioasă din cauza înghețului, temperaturile medii ajungând la aproximativ -10 grade Celsius.  Cu toate acestea, asta nu i-a împiedicat pe participanți să creeze douăzeci de figurine colorate diferite din zăpadă, potrivit AP.

Festivalul, un prilej de sărbătoare

Unul dintre oameni de zăpadă a fost un efort de colaborare al mai multor oameni care s-au reunit pentru a construi ceva vesel. „Acest festival ne-a adus înapoi în copilărie”. a exclamat Gulnaz Khairullina, unul dintre participanți „Am o mulțime de emoții pozitive. Toți oamenii de zăpadă sunt foarte frumoși și creativi”.

Conceptul inițial al festivalului a fost o competiție pentru a prezenta cei mai creativi sculptori. Cu toate acestea, organizatorii au decis curând să renunțe la această idee în favoarea doar adunării oamenilor pentru a sărbători și a se bucura de zăpadă. Oamenii de zăpadă vor rămâne în parc până la sfârșitul sărbătorilor de Anul Nou rusesc, 8 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Prilej de sărbătoare în Rusia. Festivalul oamenilor de zăpadă, organizat pentru al patrulea an consecutiv