Antena Meniu Search
x

Vulcanului din Hawaii devine tot mai periculos şi a făcut deja prima victimă. Un bărbat blovit de lavă chiar în faţa casei sale

Vulcanul din Hawaii devine tot mai periculos. Şi a făcut deja o victimă. Un bărbat a fost lovit, chiar în pragul casei, de o bucată de lavă fierbinte.

Vezi și

Vulcanul din Hawaii devine tot mai periculos. Şi a făcut deja o victimă. Un bărbat a fost lovit, chiar în pragul casei, de o bucată de lavă fierbinte, pe jumătate întărită, aruncată de forţa erupţiei.

După ce a distrus zeci de locuinţe, râul de lavă incandescentă şi-a schimbat brusc direcţia. A ajuns în ocean şi a început să degajeze nori toxici. În plus, a blocat drumul de acces spre o zonă locuită.

Geologii avertizează că bucăţile de lavă aruncate de vulcan pot ajunge la greutatea unui frigider. Autorităţile din Hawaii încearcă, totuşi, să-i liniştească pe turişti. Erupţia afectează doar o mică parte a arhipelagului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vulcanului din Hawaii devine tot mai periculos şi a făcut deja prima victimă. Un bărbat blovit de lavă chiar în faţa casei sale