Antena Meniu Search
x

Primele imagini din timpul atacurilor teroriste de la Paris. Panica și groaza oamenilor nu i-au înduplecat pe teroriști

Teroarea din Paris, de vineri 13 noiembrie, a fost înregistrată pas cu pas de camerele de supraveghere din cafenelele morţii

Vezi și

Teroarea din Paris, de vineri 13 noiembrie, a fost înregistrată pas cu pas de camerele de supraveghere din cafenelele morţii. Daily Mail a făcut publice astăzi noi imagini ale atacului.

Înregistrarea a surprins momentul în care unul dintre atacatori deschide focul în plină stradă, iar geamul cafenelei se sparge. Se poate vedea cum mai mulţi trecători se adăpostesc în local. Vineri, 13 noiembrie. Ora locală 22 şi 34 de minute! E momentul în care un terorist deschide focul. Iar imaginile de pe camerele de supraveghere surprind totul. Atacatorul, despre care Dailymail spune că ar fi Salah Abdeslam, căutat acum în toată Franţa şi nu numai, ţinteşte cu mitraliera spre oamenii de pe terasa localului.

15 secunde a durat prima rafală de mitralieră, potrivit cronometrului afişat pe camera de supraveghere. Geamurile se fac ţăndări. În interior ceilalţi clienţi se aruncă pe jos, ca să se salveze. Angajaţii se ascund după bar iar unii chiar reuşesc să fugă. E haos total.

După câteva secunde în care nu se mai aud focuri de armă, ucigaşul se întoarce. Şi ţinteşte printre mese. O femeie scapă miraculos doar pentru că arma teroristului era descărcată. Tânăra are puterea să se ridice şi să fugă de pe terasă. La fel şi un al doilea client.

Din nou, timp de câteva minute nu se mai aud gloanţe şuierând. Angajaţii restauranului urcă de la subsol în sala de mese şi cheamă clienţii la adăpost. Un barman sună de pe telefonul mobil, probabil cerând ajutor. Imaginile terifiante au fost filmate în cafenea din trei unghiuri diferite. În local, despre care se ştie că este o pizzerie, posibil Casa Nostra- potrivit publicaţiei Le Parisien, nu a murit nimeni în interior. Au fost doi răniţi uşor. Pe stradă, în schimb, în faţa localului 5 oameni au fost ucişi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Primele imagini din timpul atacurilor teroriste de la Paris. Panica și groaza oamenilor nu i-au înduplecat pe teroriști