Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Producătorul jocului Cards Against Humanity dă în judecată SpaceX din cauza unui teren. Cere daune de 15 milioane de dolari

Producătorul jocului de societate Cards Against Humanity dă în judecată compania lui Elon Musk. Space X este acuzată că a pătruns ilegal pe un teren din Texas. Acesta se află la granița cu Mexic și a fost cumpărat pentru a-l opri pe Donald Trump să construiască un zid împotriva migranților.

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 07:46

Elon Musk Producătorul jocului Cards Against Humanity dă în judecată SpaceX din cauza unui teren - Shutterstock

Cards Against Humanity a achiziționat un teren în Texas în 2017, încercând să împiedice construirea zidului de graniță al președintelui de atunci Donald Trump. Terenul a fost achiziționat după ce 150.000 de abonați au plătit câte 15 dolari în cadrul campaniei Cards Against Humanity Saves America.

Daune de 15 milioane de dolari

În prezent, proprietarul celebrului joc cere daune de 15 milioane de dolari de la SpaceX pe care o acuză că a intrat ilegal și a provocat pagube pe teren, potrivit Sky News.

Articolul continuă după reclamă

SpaceX este acuzată că a distrus starea naturală a terenului și că a încercat să cumpere proprietatea la jumătate de preț. Oferta a fost respinsă, iar abonaților care au plătit 15 dolari pentru achiziționarea terenului în urmă cu șapte ani li s-a promis suma de 100 de dolari dacă SpaceX va fi obligată să plătească despăgubirea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Producătorul jocului Cards Against Humanity dă în judecată SpaceX din cauza unui teren. Cere daune de 15 milioane de dolari