Antena Meniu Search
x

Video "Războiul dronelor", câştigat de ucraineni. Cum s-a dat în spectacol operatorul dronei ruseşti şi a pierdut aparatul în mai puţin de 20 de secunde

Războiul din Ucraina se duce pe toate fronturile, inclusiv în ceea ce priveşte partea de surpraveghere aeriană. Două drone, una rusească şi una ucraineană, s-au duelat deasupra unui câmp din Ucraina.

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 15:22

Vezi și

"Războiul dronelor" a fost câştigat de drona ucraineană, dar asta doar pentru că operatorul dronei ruseşti a vrut să se dea în spectacol. Mai exact, drona rusească a intrat în cea ucraineană dorind s-o doboare, doar că şi-a rupt una dintre elice şi a căzut.

Fiind drone de supraveghere, nu unele de atac, atât cea rusească, cât şi cea ucraineană sunt acelaşi tip: DJI Mavic 3. Astfel de drone pot fi cumpărate de oricine, inclusiv de persoane civile, preţul lor fiind unul modic. Imaginile au fost postate pe Twitter de Serhiy Prytula, un politician ucrainean şi voluntar în armata ucraineană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Războiul dronelor", câştigat de ucraineni. Cum s-a dat în spectacol operatorul dronei ruseşti şi a pierdut aparatul în mai puţin de 20 de secunde