Antena Meniu Search
x

Român arestat în Italia, după ce a introdus în ţară zeci de kilograme de droguri

Un român de 32 de ani şi un italian de 73 de ani au fost arestaţi, în Italia, după ce au introdus în ţară zeci de kilograme de droguri.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.03.2021, 07:55

Românul prins cu droguri în Italia are 32 de ani
Românul prins cu droguri riscă ani grei de închisoare în Italia - Anti Mafia Due Mila
  • Românul transporta 50 de kilograme de droguri alături de un italian.
  • Românul prins cu droguri în Italia riscă ani grei de închisoare.

Cei doi erau şoferi pe un camion plin cu băuturi transportate din Spania către Italia, însă la un control efectuat în trafic, poliţiştii italieni au descoperit că, pe lângă băuturile respective, cei doi mai transportau şi droguri. 

Conform AntiMafia Due Mila, cei doi au atras atenţia poliţiştilor italieni de frontieră cu comportamentul lor suspect, astfel că s-a decis urmărirea transportului de către forţele de ordine. Camionul a fost oprit în trafic, în apropiere de Orbassano şi nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit drogurile.

Cele 50 de kilograme de haşiş, cu o valoare de piaţă de aproximativ 250.000 de euro, erau împărţite în pliculeţe de câte cinci grame pregătite, deja, pentru a fi comercializate. Cea mai mare parte din cantitatea de droguri, circa 34 de kilograme, a fost găsită ascunsă în peretele camionului, în timp ce 16 kilograme de droguri erau ascunse într-o pungă de cumpărături situată în spatele scaunului şoferului.

Românul din Italia, dar şi italianul alături de care a fost arestat, riscă acum ani grei de închisoare, autorităţile italiene declarând război deschis celor implicaţi în traficul de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, după ce a introdus în ţară zeci de kilograme de droguri