Antena Meniu Search
x

Un român a căzut din autocarul care-l ducea din ţară în Portugalia, în plină viteză. A ajuns la spital mai mult mort decât viu

Un român a căzut din autocarul care-l ducea din ţară în Portugalia, în plină viteză. A ajuns la spital mai mult mort decât viu.

de Redactia Observator

la 30.03.2019, 10:33

Român căzut din autocar
Un român a căzut din autocarul care-l ducea din ţară în Portugalia, în plină viteză. A ajuns la spital mai mult mort decât viu - Twitter

Un român a căzut din autocarul care-l ducea din ţară în Portugalia, în plină viteză. A ajuns la spital mai mult mort decât viu.

Un accident total neobişnuit a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe A8, lângă La Trinité, în Franţa, scrie nicematin.fr. Un român care călătorea într-un autocar ce face curse între România şi Portugalia a căzut din vehicul.

Sursa citată scrie că românul era rupt de beat şi a făcut scandal în autocar, în mers, spărgând un geam. Apoi a căzut pur şi simplu prin geamul spart, pe şosea. 

În vârstă de 40 de ani, românul a fost salvat de pompieri şi de personalul de pe ambulanţă, care l-au dus la Spitalul Pasteur din Nisa mai mult mort decât viu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român a căzut din autocarul care-l ducea din ţară în Portugalia, în plină viteză. A ajuns la spital mai mult mort decât viu