Antena Meniu Search
x

Român din Ecuador, dat în urmărire generală după ce ar fi ucis doi copii

Un român din Ecuador este dat în urmărire generală după ce ar fi ucis cu brutalitate doi copii! Crima a avut loc săptămâna trecută, în timp ce părinţii erau plecaţi de acasă. Imediat după incidentul sângeros, românul a dispărut şi acum este căutat de autorităţi. Dacă va fi prins şi găsit vinovat, românul riscă până la 40 de ani de închisoare.

de Redactia Observator

la 17.12.2019, 15:51

Vezi și

Un român din Ecuador este dat în urmărire generală după ce ar fi ucis cu brutalitate doi copii! Crima a avut loc săptămâna trecută, în timp ce părinţii erau plecaţi de acasă. Imediat după incidentul sângeros, românul a dispărut şi acum este căutat de autorităţi. Dacă va fi prins şi găsit vinovat, românul riscă până la 40 de ani de închisoare. Detalii cu un puternic impact emoţional. 

Românul care fusese angajat ca zidar de familia copiilor era singura persoană care ştia că cei doi părinţi sunt plecaţi. În vârstă de 33 de ani, presupusul criminal avea antecedente penale şi fusese eliberat de curând din închisoare, scrie presa locală. Deocamdată nu se ştie însă motivul din spatele dublului asasinat. 

Românul a fost dat acum în urmărire generală. Dacă va fi prins şi găsit vinovat riscă până la 40 de ani de închisoare. 

Între timp, cei doi copii au fost înmormântaţi în oraşul lor natal, iar la ceremonia funerară au participat zeci de localnici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român din Ecuador, dat în urmărire generală după ce ar fi ucis doi copii