Român prins când încerca să fure un Alfa Romeo, în Italia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 30.12.2020, 11:47.
Actualizat: 30.12.2020, 11:50

Un român a fost prins, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce intenţiona să fure un Alfa Romeo de pe o stradă din Genova, Italia.

Românul a fost judecat în regim de urgenţă

Românul a încercat să deschidă uşa de la şofer prin spargerea geamului

Liguria Notizie

Românul a fost prins aproape instant, după ce a spart geamul maşinii şi a încercat să forţeze deschiderea uşii din dreptul şoferului.

Conform Liguria Notizie, un echipaj de poliţie aflat în zonă l-a abordat pe român, iar acesta a început să-i înjure şi să-i ameninţe pe oamenii legii.

Românul a fost judecat în regim de urgenţă

Românul a fost judecat în regim de urgenţă şi condamnat la doi ani de închisoare, fiind găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de furt în stare agravantă şi opunere la reţinere.

Autorităţile locale i-au felicitat pe poliţiştii care au intervenit prompt în acest caz şi l-au adus pe român în faţa justiţiei, punându-se accentul în special pe "modul în care aceştia îi protejează pe locuitorii oraşului mai ales în această perioadă complicată a pandemiei de coronavirus".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.