Româncă beată, arestată la Torino pentru că l-a lovit pe bătrânul pentru care lucrase ca îngrijitoare

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 25.01.2021, 15:56.
Actualizat: 25.01.2021, 15:58

O româncă de 38 de ani a fost arestată la sfârşitul săptămânii trecute, la Torino, după ce l-a lovit pe bătrânul pentru care lucrase ca îngrijitoare.

Românca implicată în acest caz are 38 de ani

Carabinierii au ridicat-o pe româncă şi au condus-o în arest

La Stampa

Aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, femeia, înarmată cu o bâtă, a pătruns în apartamentul bătrânului şi l-a lovit, profitând că acesta avea probleme grave de sănătate şi nu se putea deplasa.

Conform La Stampa, românca ar fi vrut să-l lovească de mai multe ori pe bătrân, însă actualul îngrijitor al bătrânului a reuşit să intervină şi să o dezarmeze pe atacatoare.

Românca din Italia a fost dată pe mâna carabinierilor, care au decis reţinerea ei.

Românca, pusă sub acuzare pentru comiterea a două infracţiuni

Ulterior, pentru că românca avea antecedente penale, atacatoarea a fost arestată preventiv, fiind acuzată de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi pătrundere ilegală în apartamentul victimei.

Ancheta a scos la iveală că românca ar fi vrut să se răzbune pe bătrân pentru pierderea locului de muncă. Românca ar fi fost dată afară din cauza comportamentului vulcanic alimentat de consumul excesiv de alcool.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.