Antena Meniu Search
x

Româncă judecată pentru că a instigat un şofer de TIR să se sinucidă, în Italia

O româncă va fi judecată pentru că a instigat un şofer de TIR să se sinucidă, în Italia. Bărbatul s-a spânzurat şi Sonia Matei e considerată responsabilă de moartea lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.01.2020, 14:47

Sonia Matei
Româncă judecată pentru că a instigat un şofer de TIR să se sinucidă, în Italia - Facebook

O româncă va fi judecată pentru că a instigat un şofer de TIR să se sinucidă, în Italia. Bărbatul s-a spânzurat şi Sonia Matei e considerată responsabilă de moartea lui.

Un șofer de camion în vârstă de 47 de ani a decis să se sinucidă pentru că a fost șantajat de iubita lui. Femeia, prostituată, după cum scrie teleclubitalia.it, Sonia Matei, o româncă de 44 de ani, cu domiciliul în San Giorgio del Sannio, este acum pusă sub acuzare, sub acuzația de instigare la sinucidere și extorsiune. Femeia i-a cerut în permanență victimei sale bani, ameninţând că altfel îi va spune totul soţiei.

Sinuciderea a avut loc în noaptea de Halloween, 31 octombrie 2017. Drama a avut loc în Ariano Irpino, iar Curtea din Benevento a decis miercuri să o trimită pe Sonia Matei în judecată. 

Conversațiile telefonice și mesajele WhatsApp au dat-o de gol pe Sonia. Şoferul de camion din Irpinia a trăit într-o continuă teroare. Bărbatul a încercat să țină relația ascunsă, ea l-a asaltat cu cereri de sume de bani, ameninţând că altfel spune totul familiei. Într-un mesaj îi spunea că e însărcinată.

"Mă sinucid din cauza ta, vei avea probleme, nu-ți face griji, nu contează, ce mi-ai făcut, pentru că eu ... nu ... doar un lucru simplu ... Mă sinucid din cauza ta ... totul este înregistrat.", e unul dintre mesajele vocale întregistrate de şofer şi trimise româncei. "Mă interesează că mă aduci, bani, înțelegi?", a răspuns ea. 

Cu fiecare mesaj primit de la româncă şi fiecare ameninţare că ea va dezvălui totul soţiei, şoferul a intrat tot mai mult în depresie, frica de a fi descoperită relaţia cu Sonia l-a terminat, aşa că a decis să se spânzure. Pentru moartea lui, procurorii italieni cer ca Sonia să plătească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Româncă judecată pentru că a instigat un şofer de TIR să se sinucidă, în Italia