Antena Meniu Search
x

Româncă salvată de foc de un polițist

Gelozia l-a împins la un gest extrem de violent pe un bărbat din Hunedoara. A vrut să îi dea foc soţiei pe care, din dragoste, o urmase nu demult în Italia.

Vezi și

 Femeia a scăpat cu viaţă printr-un noroc fantastic, pentru că la scenă a asistat chiar şeful Poliţiei locale. Românul se află acum la închisoare. Scenele de groază au avut loc în Piaţa San Marco din Venezia.

Înnebunit de furie, Constantin Carol Kocze, un hunedorean de 37 de ani, ieşise în calea fostei soţii cu un bidon de benzină. Era hotărât să o ucidă. Femeia, tot româncă, era însoţită de un coleg de serviciu, dar românului nu îi păsa dacă face şi alte victime.

Norocul a făcut ca strigătele româncei să fie auzite chiar de şeful chesturii de poliţie din Veneţia. Omul se îndrepta spre casă, dar s-a oprit din drum. A fost momentul în care Carol Kocze a devenit şi mai violent.

Poliţistul a reuşit să îl calmeze pe român. L-a convins să îi dea bricheta şi bidonul cu benzină şi să se predea carabinierilor. Din primele cercetări reiese că românul bănuia că soţia lui are o relaţie extraconjugală cu patronul barului unde lucrează.

Cei doi români divorţaseră în urmă cu câţiva ani. De curând, se împăcaseră. Au plecat în Italia şi au luat copiii cu ei, în speranţa că vor duce o viaţă mai bună. Acum, Carol va petrece câţiva ani la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Româncă salvată de foc de un polițist