Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă de viitură, în sudul Spaniei

Sfârșit teribil pentru o tânără româncă aflată la lucru în Spania. Femeia a murit înecată după ce a fost surprinsă de o viitură într-un oraș din sudul țării.

Vezi și

Sfârșit teribil pentru o tânără româncă aflată la lucru în Spania. Femeia a murit înecată după ce a fost surprinsă de o viitură într-un oraș din sudul țării.

Totul s-a întâmplat într-un moment în care românca rămăsese singură în club. Când a văzut că apa începe să crească a sunat disperată după ajutor. Viitura, foarte puternică, nu i-a lăsat nicio cale de ieşire, şi a făcut ca accesul ajutoarelor să fie imposibil. Când, în cele din urmă, o echipă formată din poliţişti, pompieri şi cadre medicale au ajuns la clubul în care se afla tânăra, nu a mai putut face nimic pentru ea. 

Peste 600 de operaţiuni de salvare au avut loc întreaga zi în tot sudul Spaniei. Acesta este momentul în care un bărbat şi câinele său sunt scoşi cu elicopterul din casa acoperită de ape. 

Precipitaţiile ce au început să cadă de sâmbătă dimineaţă au creat probleme în mai multe localităţi din sudul ţării. Pasaje rutiere, staţii de metrou şi case au fost acoperite de apele ce au atins, în unele locuri, şi câţiva metri înălţime. Serviciul meteorologic spaniol a emis alertă roşie, cel mai înalt nivel, deşi apele au început, deja, să scadă. 

Autorităţile estimează, în 24 de ore, în zonă, s-au înregistrat 100 de metri cubi de apă pe metru pătrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Româncă ucisă de viitură, în sudul Spaniei