Antena Meniu Search
x

Și-a împușcat nora, supărat că nu-l lasă să-și vadă nepoții. Bătrânul de 84 de ani a mers apoi la poliție și s-a predat. Femeia din Italia, în stare gravă

Supărat că nu i s-a dat voie să-și vadă nepoții, un bătrân de 84 de ani din Italia și-a împușcat nora. Femeia a fost operată de urgență și se află în stare gravă la spital.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 09:38

Și-a împușcat nora, supărat că nu-l lasă să-și vadă nepoții. Bătrânul de 84 de ani a mers apoi la poliție și s-a predat. Femeia din Italia, în stare gravă
Și-a împușcat nora, supărat că nu-l lasă să-și vadă nepoții. Bătrânul de 84 de ani a mers apoi la poliție și s-a predat. Femeia din Italia, în stare gravă - Shutterstock (poză ilustrativă)

Francesco Gullace, în vârstă de 84 de ani, și-a împușcat nora după ce aceasta a refuzat să-l lase să-și cunoască nepoții. Femeia de 42 de ani a fost împușcată în piept și în picior și a ajuns la spital în stare gravă, potrivit fanpage.it.

Și-a împușcat nora, supărat că nu-l lasă să-și vadă nepoții

Francesco, care avea și alte antecetente și era deja cunoscut de poliție, este acum arestat sub acuzația de tentativă de omor.

Totul s-a întâmplat după ce o ceartă aprinsă a degenerat. Francesco a mers la casa în care fiul lui locuia cu soția sa și a cerut să-și vadă cei doi nepoți. Nora lui a refuzat să-l lase să intre în casă și să-i vadă pe copii așa că acesta a scos arma și a împușcat-o. 

Nu este clar cine a alertat poliția, dar la scurt timp după incident bătrânul a mers la poliție, acolo unde a mărturisit totul și a predat arma. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Și-a împușcat nora, supărat că nu-l lasă să-și vadă nepoții. Bătrânul de 84 de ani a mers apoi la poliție și s-a predat. Femeia din Italia, în stare gravă