Antena Meniu Search
x

Şofer înjunghiat în gât şi piept în timp ce staţiona lângă un parc pentru copii, în Marea Britanie

Un bărbat a fost înjunghiat în mod repetat în gât și în piept în timp ce stătea în mașina sa lângă o zonă de joacă pentru copii din Bedford.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.06.2021, 12:55

În imagine: Zonă de joacă pentru copii
Şofer înjunghiat în mod repetat în gât şi piept în timp ce staţiona lângă un parc pentru copii - Profimedia

Atacul înfiorător a avut loc ieri, în jurul orei 16:00. Un echipaj de salvare a ajuns imediat la faţa locului, iar victima în vârstă de 60 de ani a fost dusă de urgenţă la spital.

Motivul atacului, încă necunoscut

La câteva ore distanţă un tânăr de 21 de ani a fost audiat de poliţişti. Anchetatorii spun că este vorba despre „un incident izolat, fără riscuri pentru publicul larg”, dar nu ucnosc încă motivul pentru care atacatorul a recurs la gestul extrem.

„Credem că este vorba de un incident izolat, fără riscuri asociate publicului larg. Ofiţerii noştri rămân la faţa locului pentru a asigura protecţie rezidenţilor şi pentru a le oferi suportul necesar. Am dori, de asemenea, să aflăm informaţii de la oricine ar fi putut să se afle în zonă la momentului atacului. Dacă aveţi imagini din camera de bord sau informaţii nu ezitaţi, orice ne-ar putea fi de folos în investigaţie” a declarat inspectorul șef al detectivului Marie Gresswell.

„Un bărbat a fost arestat în legătură cu un incident petrecut în Bedford în această după-amiază (sâmbătă). În jurul orei 16.00, am fost chemați la o sesizare potrivit căreia un bărbat a fost înjunghiat în timp ce stătea în mașina sa de pe strada Maitland” se arată într-un comunicat al poliţiei Befordshire, postat pe Twitter, potrivit The Sun.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili care au fost circumstanţele exacte ale incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Şofer înjunghiat în gât şi piept în timp ce staţiona lângă un parc pentru copii, în Marea Britanie