Antena Meniu Search
x

Șoferul român care s-a răsturnat cu un microbuz școlar în Italia are antecedente penale

Un şofer român este anchetat în Italia după ce s-a răsturnat pe şosea cu un autobuz plin cu elevi. În loc să ajute copiii pe care îi avea în grijă, bărbatul de 51 de ani a fugit.

de Redactia Observator

la 19.05.2019, 02:00

Vezi și

Un şofer român este anchetat în Italia după ce s-a răsturnat pe şosea cu un autobuz plin cu elevi. În loc să ajute copiii pe care îi avea în grijă, bărbatul de 51 de ani a fugit. A fost prins de poliţişti după câteva ore iar alcool-testul a arătat că era beat. Unsprezece dintre copiii care erau în autobuz au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Accientul s-a petrecut pe o şosea din Arqua Petrarca, Padova. Cei 20 de copii care se aflau în autobuzul şcolar codus de român au povestit că şoferul a mers haotic tot drumul. Tăia curbele în viteză şi conducea în zig-zag. La un viraj strâns, a pierdut controlul volanului, iar autobuzul s-a răsturnat pe marginea şoselei. Imediat după accident, bărbatul de 51 de ani i-a abandonat pe elevi şi a fugit. Un localnic a fost primul care a alertat autorităţile.

Unsprezece copii au ajuns la spital, majoritatea cu vânătăi sau răni uşoare. Guvernatorul regiunii Veneto s-a asigurat personal că elevii au primit cele mai bune îngrijiri medicale iar vicepremierul italian Luigi di Maio le-a transmis încurajări.

Şoferul român a fost găsit de carabinieri după două ore de căutări. Anchetatorii au spus că era atât de beat încât abia a reuşit să răspundă la întrebările lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în România, şoferul are şi cetăţenie italiană. Nu se afla la prima abatere. În 2017, bărbatul a fost prins băut la volan şi a rămas fără permis. În urmă cu o lună se angajase la firma care le asigura copiilor transportul zilnic la şcoală. Acum, românul riscă să ajungă la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Șoferul român care s-a răsturnat cu un microbuz școlar în Italia are antecedente penale