Antena Meniu Search
x

O șoferiță de BMW a decolat cu 160 km/h într-un sens giratoriu

O șoferită de BMW, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a decolat la propriu cu mașina BMW după ce a intrat direct cu 160 km/h într-un sens giratoriu. S-a întâmplat în Long Beach, California, în dimineața zilei de joi.  

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.02.2020, 18:02

O șoferiță de BMW a decolat cu 160 km/h într-un sens giratoriu
Femeia a ajuns în spatele gratiilor după decolarea spectaculoasă - captură video Youtube | ONSCENE TV
  • Șoferița a zburat zeci de metri cu mașina BMW
  • Din fericire, nu a fost rănită

O șoferiță de BMW, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a decolat la propriu cu mașina după ce a intrat direct cu 160 km/h într-un sens giratoriu. S-a întâmplat în Long Beach, California, în dimineața zilei de joi. 

Marisela Ovalle, în vârstă de 27 de ani, aflată la volanul unui BMW Seria 4 Coupe, a intrat cu o viteză amețitoare într-o bordură de piatră a sensului giratoriu, moment în care mașina a părăsit carosabilul și a luat calea aerului. 

După câteva zeci de metri, femeia a aterizat în siguranță, lovind din spate un Chevrolet Camaro precum și alte mașini parcate regulamentar. Neafectată de zborul spectaculos și nici rănită, șoferița s-a dat jos din BMW de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marisela Ovalle a fost reținută de autorități pentru conducere sub influența alcoolului până la finalizarea anchetei. Cauțiunea a fost stabilită la 30.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O șoferiță de BMW a decolat cu 160 km/h într-un sens giratoriu