Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferiţa cu Porsche avea o alcoolemie record când a omorât doi oameni, în Chişinău

Şoferiţa cu Porsche care a omorât doi oameni şi a rănit alţi 24, după ce a intrat cu bolidul cu peste 160 de km/h într-un troleibuz din Chişinău, avea o alcoolemie record în momentul tragediei.

de Alin Tarnovschi

la 02.10.2019 , 14:14

Şoferiţa cu Porsche care a omorât doi oameni şi a rănit alţi 24, după ce a intrat cu bolidul cu peste 160 de km/h într-un troleibuz din Chişinău, avea o alcoolemie record în momentul tragediei.

Svetlana Ungureanu (33 de ani) se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Chişinău, fiind grav rănită în urma accidentului.

Tragedia s-a produs luni, 30 septembrie, pe strada Alba Iulia din Chişinău, atunci când Svetlana Ungureanu a intrat în plin într-un troleibuz plin cu călători, la o viteză de peste 160 de km/h.

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului deosebit de violent, un bărbat aflat în Porsche a murit pe loc, iar un altul, pasager în troleibuz, a murit câteva ore mai târziu la spital.

Pe acelaşi subiect

Alte 24 de persoane, dar şi şoferiţa vinovată, au ajuns de urgenţă la spital şi au primit îngrijiri medicale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Svetlana Ungureanu, alcoolemie record şi cinci procese penale

Tânăra în vârstă de 33 de ani purta pantofi cu toc în momentul în care a produs nenorocirea.

Potrivit stiri.md, Svetlana Ungureanu avea o alcoolemie record: 2,15 g/l alcool pur în sânge, ceea ce înseamnă de şapte ori peste limita legală.

Svetlana Ungureanu, şoferiţa cu Porsche care a omorât doi oameni în Chişinău

În 2017, şoferiţa cu Porsche a mai provocat un accident în timp ce conducea beată şi a fost condamnată la şase luni de închisoare.

Un an mai târziu, în 2018, Svetlana Ungureanu a fost filmată în timpul unui alt accident în care a lovit o maşină şi a distrus gardul unei case.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Şoferiţa cu Porsche avea o alcoolemie record când a omorât doi oameni, în Chişinău