Antena Meniu Search
x

Şoferul român care şi-a împuşcat un coleg camionagiu, în Italia, riscă ani grei de închisoare. Acuzat de tentativă de omor

Şoferul român care şi-a împuşcat un coleg camionagiu, în Italia, riscă ani grei de închisoare. Un judecător a decis arestarea lui preventivă şi e acuzat de tentativă de omor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.06.2019, 08:42

Şoferul român care şi-a împuşcat un coleg camionagiu, în Italia, riscă ani grei de închisoare. Un judecător a decis arestarea lui preventivă şi e acuzat de tentativă de omor.

Nicolae Potoroacă, şoferul român de camioan în vârstă de 37 de ani, rămâne în închisoare, arestat în urma unei tentative de crimă, care a avut loc vineri, în Italia. Românul s-a certat cu un coleg la un punct de plată de pe autostradă, s-au urmărit apoi pe şosea şi la prima oprire Nicolae a scos un pistol şi a tras spre celălalt şofer.

Luni de dimineaţă Potoroacă a fost audiat la un judecător şi a refuzat să răspundă la vreo întrebare. Magistratul a luat decizia de prelungire a arestului pentru român, care riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de tentativă de omor.

Şoferul portughez împuşcat în faţă de român, 55 de ani, va rămâne fără un ochi, scrie Rivier24.it. Imediat dupăc e a descărcat pistoul în faţa colegului său, Potoroacă s-a urcat la volan şi a încercat să dispară, dar a fost prins la Varreze, pe A10.

Pe acelaşi subiect

La staţia de taxare Imperia, între cei doi şoferi a izbucnit un scandal monstru, care a continuat pe autostradă. Cei doi au început să se depăşească unul pe altul şi să se şicaneze în trafic, iar la un moment dat cei doi au oprit camioanele şi s-au luat la bătaie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lupta celor doi a luat sfârşit după ce românul a scos un pistol cu aer comprimat şi l-a împuşcat pe camionagiul portugez în ochi. Apoi s-a urcat la volanul camionului său, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, îndreptându-se spre Genova.

Tot incidentul, precum şi fuga românului, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şoferul român care şi-a împuşcat un coleg camionagiu, în Italia, riscă ani grei de închisoare. Acuzat de tentativă de omor