Antena Meniu Search
x

Stadion de fotbal transformat în cinema, în Brazilia

Pandemia scoate la iveală imaginaţia şi adaptabilitatea oamenilor. Cum meciurile de fotbal au fost anulate, autorităţile din Sao Paolo, Brazilia, au decis să transforme stadionul într-un uriaş cinematograf drive in.

de Redactia Observator

la 26.06.2020, 17:43

Vezi și
  • Spectatorii trebuie să respecte un set de reguli stricte.
  • Masca, de pildă, e literă de lege.

Cum era de aşteptat sute de oameni s-au aliniat, încă din prima seară cu maşinile, la coadă pentru a prinde un loc liber. Spectatorii trebuie însă să respecte un set de reguli stricte. Masca, de pildă, e literă de lege.

Dacă în mod normal, în această perioadă a anului tribunele erau pline de suporteri entuziasmaţi iar pe teren se disputau meciuri importante, acum stadionul este cinema. Nu orice fel de cinema ci unul drive in.

După ce a fost acoperit iar organizatorii au amplasat sisteme audio performante, stadionul şi-a deschis porţile pentru sute de cinefili. Spectatorii trebuie, însă, să respecte un set reguli stricte, pentru a preveni răspândirea virusului.

Într-o maşină nu au voie mai mult de 4 persoane. Şi - deşi stau înauntru pe toată durata filmului - pasagerii trebuie să poarte mască de protecţie.

Nou cinematograf în aer liber din Sao Paulo va proiecta filme până pe 19 iulie. În program sunt incluse filme clasice, dar şi piese de teatru pentru copii şi spectacole de stand-up. Biletul pentru o maşină variază între 23 şi 100 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Stadion de fotbal transformat în cinema, în Brazilia