Antena Meniu Search
x

SUA: O femeie, la un pas să îşi piardă viaţa după ce implanturile mamare i-au mucegăit

Avem acum un caz şocant, din Statele Unite ale Americii. O femeie a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce implanturile mamare i-au mucegăit.

Vezi și

 Avem acum un caz şocant, din Statele Unite ale Americii. O femeie a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce implanturile mamare i-au mucegăit. Nu, nu e o glumă. Femeia avea probleme tot mai mari de sănătate iar medicii i-au pus o mulţime de diagnostice greşite. A avut până la urmă noroc şi a ajuns la un doctor care a salvat-o de la moarte sigură.

Povestea şocantă a început în 2011. Avea deja de doi ani implanturi mamare, când a început, inexplicabil, să se îngraşe. Apoi şi-a pierdut parţial vederea, avea arsuri şi nişte dureri insuportabile în tot corpul. Mai multe răni i-au apărut pe tot corpul. Medicii i-au pus diagnostice peste diagnostice: de la lupus şi artrită până la probleme cu tiroida. Femeia nu răspundea însă la niciun tratament.

Până la urmă Anne a găsit un medic care a bănuit ce se întâmplă şi i-a spus că trebuie să scoată de urgenţă implanturile. Când le-au înlăturat, imaginea a fost şocantă. Acestea erau acoperite de mucegai.

Imediat după ce Anne a fost operată, starea ei s-a îmbunătăţit considerabil. Acum ea a înfiinţat o asociaţie prin care ajută alte femei în situaţii similare. Iar principalul sfat pe care îl dă, primit chiar de la medicul ce i-a salvat viaţa, nu vorbeşte despre renunţarea la implanturi, ci despre schimbarea lor după 8-10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » SUA: O femeie, la un pas să îşi piardă viaţa după ce implanturile mamare i-au mucegăit