Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Protest împotriva preşedintelui Vladimir Putin, în mai multe oraşe din Rusia: "Ne-am săturat"

Sute de persoane au manifestat împotriva preşedintelui Vladimir Putin, în mai multe oraşe din Rusia. Oamenii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de corupţia din clasa politică.

de Redactia Observator

la 30.04.2017 , 10:08

Sute de persoane au manifestat împotriva preşedintelui Vladimir Putin, în mai multe oraşe din Rusia. Oamenii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de corupţia din clasa politică.

Înarmaţi cu pancade, protestatarii au scandat împotriva preşedintelui. Sute de ruşi au spus stop corupţiei şi regimului impus de Vladimir Putin. Oamenii s-au mobilizat la cererea Fundaţiei Rusia Deschisă, o mişcarea prodemocratică fondată de criticul Kremlinului - Mihail Hodorkovski.

"De la Kaliningrad la Vladivostok, se ţin proteste numite << Ne-am săturat! >>, ne-am săturat de Putin şi cum a condus ţara pentru mai bine de 18 ani. Ne-am săturat de corupţie şi de ţara care sărăceşte din ce în ce mai mult. Ne-am săturat de Medvedev. Ne-am săturat de Putin!", transmit protestarii.

Vezi și

Oamenii spun că drepturile le sunt încălcate, iar Rusia este izolată de celelalte ţări din cauza lui Vladimir Putin.

Primăriile din mai multe oraşe au interzis organizarea unor astfel de proteste. Din acest motiv, în Sankt-Petersburg, aproximativ 120 de persoane au fost reţinute de poliţişti, iar alte zeci în celelalte zone unde au avut loc manifestaţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Protest împotriva preşedintelui Vladimir Putin, în mai multe oraşe din Rusia: "Ne-am săturat"