Antena Meniu Search
x

Tânăra din Brazilia care are succes datorită tatuajelor făcute fără talent

În general, cine decide să-şi facă un tatuaj are mare grijă cum îl alege pe cel care urmează să-l execute! Trebuie să aibă talent, să lucreze numai cu instrumente sterilizate şi să aibe un nume în industrie.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 18:53

Vezi și

În general, cine decide să-şi facă un tatuaj are mare grijă cum îl alege pe cel care urmează să-l execute! Trebuie să aibă talent, să lucreze numai cu instrumente sterilizate şi să aibe un nume în industrie. O tânără din Brazilia stă bine la capitolul igienizarea instrumentarului, doar că nu se pricepe deloc să deseneze. Cu toate acestea, a reuşit să îşi facă o afacere de succes cu ajutorul tatuajelor ei ridicole.

Desene ce par scrijelite de un copil din şcoala primară. Aşa arată tatuajele braziliancei care a cunoscut celebritatea datorită stilului său stângaci. Este conceptul cu ajutorul căreia tânăra de 27 de ani a făcut din tatuajele urâte, o adevărată modă. Totul a început, însă, dintr-un hobby. 

Tânăra are acum propriul salon în oraşul Salvador din Brazilia, denumit Malfeitona, în traducere "tatuaje urâte". Este unul dintre cele mai bine cotate saloane de tatuaje din ţară care a fost evaluat la cinci stele de către clienţi. Acum, are aproape 80 de mii de urmăritori pe Instagram. Însă, în ciuda succesului uriaş, tânăra are alte planuri de viitor. 

Impresionat de tatuajele ridicole, a fost şi un brand de haine din Brazilia. Compania a colaborat cu tânăra pentru a realiza o linie de haine şi accesorii care au imprimate desenele caraghioase. Şi toate se vând ca pâinea caldă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Tânăra din Brazilia care are succes datorită tatuajelor făcute fără talent