Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără mămică, spulberată pe trotuar de o maşină condusă de o femeie

O tânără în vârstă de 24 de ani, mamă a doi copii, a fost spulberată pe trotuar de o maşină condusă de o femeie, iar înainte de impact a reuşit să îşi salveze o prietenă.

de Alin Tarnovschi

la 25.11.2019 , 14:59

Tânără mămică, lovită pe trotuar de o maşină condusă de o femeie Tânără mămică, lovită pe trotuar de o maşină condusă de o femeie - Daily Mail

O tânără în vârstă de 24 de ani, mamă a doi copii, a fost spulberată pe trotuar de o maşină condusă de o femeie, iar înainte de impact a reuşit să îşi salveze o prietenă.

Cumplitul accident, surprins de o cameră de supraveghere, s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă (22-23 noiembrie), în jurul orei 01.35, pe o stradă din Gipton, Leeds (Marea Britanie).

Pe imaginile surprinde de camera de supraveghere se poate observa cum tânăra, Ellemae Fitzgerald, este spulberată de o maşină, în timp ce merge pe trotuar.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra de 24 de ani a fost aruncată câţiva metri în aer şi apoi s-a prăbuşit pe asfalt, în timp ce maşina dispare pe o stradă din zonă.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor martori, tânăra mămică a împins o prietenă din faţa maşinii, atunci când a observat că aceasta se apropia cu viteză şi i-a salvat astfel viaţa.

Tânăra mămică a fost dusă la spital şi a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a fost externată.

Potrivit thesun.co.uk, doi tineri, un bărbat şi o femeie, au fost reţinuţi sub acuzaţia de tentativă de omor, însă ulterior au fost eliberaţi.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Tânără mămică, spulberată pe trotuar de o maşină condusă de o femeie