Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri din Rusia au căzut de la etajul nouă, în timp ce făceau dragoste

Doi tineri din Rusia, o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 29 de ani, au căzut de la etajul nouă al unui bloc, în timp ce făceau dragoste pe pervazul unui geam.

de Alin Tarnovschi

la 17.07.2019 , 14:35

Doi tineri din Rusia au căzut de la etajul nouă, în timp ce făceau dragoste Doi tineri din Rusia au căzut de la etajul nouă, în timp ce făceau dragoste - Profimedia Images / Ilustraţie

Doi tineri din Rusia, o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 29 de ani, au căzut de la etajul nouă al unui bloc, în timp ce făceau dragoste pe pervazul unui geam.

Tânăra şi-a pierdut viaţa pe loc, după ce a aterizat pe un trotuar, în timp ce iubitul ei a căzut într-un copac şi apoi peste trupul tinerei şi a supravieţuit.

Vecinii au povestit anchetatorilor că cei doi făceau dragoste pe pervazul unui geam atunci când s-a întâmplat nenorocirea, iar în apartament se desfăşura o petrecere zgomotoasă.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii au mai explicat poliţiştilor că, după căzătura de la etajul nouă, tânăra şi-a pierdut viaţa, în timp ce bărbatul s-a ridicat şi a revenit în apartament, acolo unde a continuat să petreacă, notează Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Totul s-ar fi întâmplat pe 5 iulie, într-un bloc din oraşul Sankt Petersburg.

Vecinii au mai declarat că, înainte ca cei doi tineri să cadă de la etajul nouă, cei aflaţi în apartament au aruncat un televizor pe geam.

Poliţiştii ruşi au deschis o anchetă pentru crimă, iar principalul suspect este tânărul de 29 de ani care a supravieţuit căzăturii.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Doi tineri din Rusia au căzut de la etajul nouă, în timp ce făceau dragoste