Antena Meniu Search
x

Un TIR s-a prăbuşit în gol de pe un pod, după un accident cumplit, în Slovenia

Un şofer de TIR în vârstă de 53 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce s-a prăbuşit în gol cu camionul, de pe un pod, pe autostradă în Slovenia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.11.2019, 20:42

Un şofer de TIR în vârstă de 53 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce s-a prăbuşit în gol cu camionul, de pe un pod, pe autostradă în Slovenia.

Accidentul s-a produs ieri dimineaţă, 13 noiembrie 2019, pe autostrada A1 din Slovenia, în apropierea tunelului Golovec.

Accidentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe autostradă.

Pe imagini se poate observa cum un autoturism Opel Corsa, condus de un cetăţean sloven în vârstă de 43 de ani, încearcă să depăşească TIR-ul, în curbă, însă a acroşat capul-tractor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul de TIR, un cetăţean ungar de 53 de ani, a tras de volan, iar camionul a lovit parapetul autostrăzii şi s-a prăbuşit în gol de pe pod, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri.

În urma impactului, şoferul de TIR şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii sloveni au deschis o anchetă, iar şoferul sloven, care a provocat tragedia, riscă până la opt ani de închisoare, notează klip.si.

TIR prăbuşit de pe un pod, pe o autostradă din Slovenia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Un TIR s-a prăbuşit în gol de pe un pod, după un accident cumplit, în Slovenia