Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tornadă gigantică a ucis şase oameni şi a rănit peste 120. Imagini de coşmar filmate în China (Video)

Şase oameni au murit şi peste 120 au fost răniţi, după ce o tornadă gigantică a lovit oraşul Kaiyuan, în nord-estul Chinei. 

de Redactia Observator

la 04.07.2019 , 11:38

Tornada s-a abătut asupra oraşului Kaiyuan în jurul orei locale 17:15 O tornadă gigantică a ucis şase oameni şi a rănit alte câteva zeci. Imagini de coşmar filmate în China - captura video YouTube / Twitter

Şase oameni au murit şi peste 120 au fost răniţi, după ce o tornadă gigantică a lovit oraşul Kaiyuan, în nord-estul Chinei. 

Tornada care s-a abătut asupra oraşului Kaiyuan, în jurul orei locale 17:15, a avut la sol un diametru de câteva sute de metri.

Autorităţile locale citate de agenţia Xinhua au anunţat că există blocuri unde nu mai există nicio fereastră întreagă. Tornada a scos copaci din rădăcini, a luat pe sus maşini şi a smuls acopeşurile mai multor clădiri.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şase persoane au murit şi alte peste 120 au fost rănite de vârtejul uriaş. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » O tornadă gigantică a ucis şase oameni şi a rănit peste 120. Imagini de coşmar filmate în China (Video)