Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi şi o femeie, găsiţi fără suflare de poliţiştii chemaţi să aplaneze un scandal. Suspect reţinut după atacul din Londra

Trei femei şi un bărbat au fost înjunghiaţi mortal într-o casă din sud-estul Londrei, a anunţat Poliţia Metropolitană, luni dimineaţa. Un bărbat suspectat că ar avea legătură cu crimele a fost arestat şi luat în custodie, iar o anchetă a fost deschisă, relatează Le Figaro.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 25.04.2022, 13:23

Patru persoane, înjunghiate mortal în Londra
Patru persoane, înjunghiate mortal la Londra - Profimedia

Trei femei şi un bărbat au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, de organele de poliţie care fuseseră chemate la ora locală 1:40 (3:40, ora României) pentru tulburarea liniştii publice. Incidentul s-a petrecut în Southwark, un cartier londonez situat la sud de Tamisa, relatează news.ro.

Victimele au fost înjunghiate

Poliţia ”a găsit patru persoane care sufereau de ceea ce par a fi răni provocate prin înjunghiere (...) În ciuda eforturilor salvatorilor, cele patru persoane - trei femei şi un bărbat - au fost declarate moarte la faţa locului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei britanice.

Un bărbat suspectat de crimă a fost arestat

Un bărbat suspectat că ar avea legătură cu crimele a fost arestat şi luat în custodie şi s-a deschis o anchetă. Se pare că cele cinci persoane se cunoşteau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Stiri externe » Trei bărbaţi şi o femeie, găsiţi fără suflare de poliţiştii chemaţi să aplaneze un scandal. Suspect reţinut după atacul din Londra