Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trei zile de doliu în orășelul spaniol în care un copil de 11 ani a fost ucis cu sânge rece pe terenul de fotbal. Criminalul încă nu a fost găsit

Teroare pe un teren de fotbal din Spania! Un băiat de 11 ani a fost înjunghiat în timp ce se juca cu prietenii săi. Criminalul, un individ de 18 ani, a fugit de la locul faptei, iar poliţişii încă încearcă să-i dea de urmă. Martorii spun că agresorul purta glugă şi avea faţa acoperită în momentul în care a comis crima.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 21:27

Se pare că victima se juca cu alți copii când a fost atacată de o persoană care purta o glugă, scrie BBC. Atacul a avut loc în Mocejon, în apropiere de orașul Toledo, în centrul Spaniei, duminică dimineața. Suspectul, un tânăr de aproximativ 18 ani, a fugit apoi de la fața locului.

Mocejon, un oraș cu o populație de aproximativ 5.000 de locuitori, urmează să declare trei zile de doliu oficial, potrivit presei spaniole.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Trei zile de doliu în orășelul spaniol în care un copil de 11 ani a fost ucis cu sânge rece pe terenul de fotbal. Criminalul încă nu a fost găsit