Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Donald Trump a refuzat să semneze declaraţia comună emisă la finalul summitului G7, furios pe Justin Trudeau

Donald Trump a refuzat să semneze declaraţia comună emisă în Quebec. Preşedintele american a făcut anunţul pe twitter, furios că Justin Trudeau a catalogat drept insultătoare tarifele vamale impuse de America Europei şi Canadei.

de Redactia Observator

la 10.06.2018 , 22:18

Lovitură de scenă după summitul G7. Donald Trump a refuzat să semneze declaraţia comună emisă în Quebec. Preşedintele american a făcut anunţul pe twitter, furios că Justin Trudeau a catalogat drept insultătoare tarifele vamale impuse de America Europei şi Canadei.

Donald Trump a părăsit summitul celor mai importante economii ale lumii cu câteva ore înainte de încheiere, grăbit să ajungă în Singapore.

Pe tot timpul şederii sale, nu s-a arătat, însă, dispus să facă niciun compromis în faţa aliaţilor îngrijoraţi de noile taxe pentru importul de aluminiu şi oţel, dar şi de retragerea Statelor Unite din Acordul iranian şi din cel climatic.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Donald Trump a refuzat să semneze declaraţia comună emisă la finalul summitului G7, furios pe Justin Trudeau