Antena Meniu Search
x

Donald Trump neagă că ar fi ştiut de întâlnirea dintre echipa sa de campanie şi un avocat rus, în vara 2016

Preşedintele american, Donald Trump a insistat vineri că nu ştia de întâlnirea din vara lui 2016 dintre membri ai echipei sale de campanie, printre care şi fiul său şi un avocat rus

Donald Trump neagă că ar fi ştiut de întâlnirea dintre echipa sa de campanie şi un avocat rus, în vara 2016 - Hepta

Preşedintele american, Donald Trump a insistat vineri că nu ştia de întâlnirea din vara lui 2016 dintre membri ai echipei sale de campanie, printre care şi fiul său şi un avocat rus care a promis că poate furniza informaţii despre Hillary Clinton, provenite de la Kremlin, contrazicând astfel informaţiile CNN, scrie Politico.

„Pentru ca cei care scriu ştiri false să nu îmi irosească timpul cu întrebări stupide, NU, nu am ştiut de întâlnirea la care a participat fiul meu, Don Jr. Sună ca şi cum cineva încearcă să inventeze poveşti pentru a scăpa de o problemă separată (Maşini de taxi, poate?)”, a scris Trump pe Twitter, referindu-se la Cohen.

„El chiar l-a angajat pe fostul avocat al lui Bill şi Escroaca de Hillary. Mă întreb dacă ei l-au ajutat să facă această alegere!”, a adăugat Trump.

Mai multe surse anonime au informat CNN că Michael Cohen, care este reprezentat legal de Lanny Davis, fostul avocat al lui Bill Clinton, se afla în cameră atunci când Trump a primit oferta de la avocatul rus. Cohen ar fi dispus să ofere aceste informaţii procurorului special Robert Mueller, care investighează o posibilă colaborare între echipa de campanie a lui Trump şi guvernul rus.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Donald Trump neagă că ar fi ştiut de întâlnirea dintre echipa sa de campanie şi un avocat rus, în vara 2016