Un bărbat din China s-a aruncat într-un furnal cu oțel încins după ce a pierdut peste 9.000$ la bursă

De Redactia Observator.
Publicat: 05.04.2021, 12:50.
Actualizat: 05.04.2021, 12:57

Un bărbat din China și-a pus capăt zilelor, sărind într-un furnal cu oțel încins, după ce a pierdut 9.000 de dolari la bursă, potrivit colegilor săi. Momentul sinuciderii a fost surprins pe camerele de supraveghere din uzină.

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Shutterstock

Un muncitor dintr-o uzinăd e oțel din China s-a sinucis, aruncându-se într-un furnal. Potrivit colegilor săi, bărbatul pierduse 9.000 de dolari la bursă, scrie South China Morning Post.

Potrivit unei declarații emise marți de companie, Wang Long, un muncitor în vârstă de 34 de ani, a fost dat dispărut miercuri, 24 martie, când lucra pe tura de noapte. Compania a organizat echipe de muncitori pentru a-l căuta.

Datorită camerelor de supraveghere din incinta uzinei s-a descoperit că, de fapt, bărbatul își pusese capăt zilelor. În imagini se observă cum Wang se apropie de furnal, își dă jos casca de protecție și mănușile, iar după minute de ezităr, se aruncă în cele din urmă în furnal.

Colegii lui Wang au declarat că bărbatul ar fi pierdut peste 60.000 de yuani (9.130 dolari) la bursă.

Acest incident nu este singular. În 2020, un bărbat de 47 de ani din Putian s-a aruncat de pe o clădire, după ce a pierdut 152.000 de dolari.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.