Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din SUA a câştigat un milion de dolari la loto şi i-a dat toţi banii fiului său: "A fost cel mai bun mod de a-l scoate din subsolul meu"

Un bărbat din Virginia care a câştigat un milion de dolari la o tragere a loteriei Cash4Life din acest stat a decis să-i dea această sumă fiului său drept cadou de nuntă, scrie prea americană, citată de news.ro.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 14:15

Un bărbat din SUA a câştigat un milion de dolari la loto şi i-a dat toţi banii fiului său: "A fost cel mai bun mod de a-l scoate din subsolul meu"
- Profimedia - imagine ilustrativă

Aaron Andrews, fiul bărbatului norocos, s-a căsătorit în aprilie şi locuia în subsolul casei tatălui său, împreună cu soţia sa. "A fost cel mai bun mod de a-l scoate din subsolul meu", a declarat tatăl altruist. "Am un tată formidabil, care n-a făcut alrceva decât să aibă grijă de mine", a declarat Aaron, citat de ABC News.

La 3 august, au ieşit numerele câştigătoare 25-35-36-41-59 şi numărul complementar 2. Bărbatul a folosit computerul din punctul de vânzare pentru a alege numerele pe care le-a jucat. În Statele Unite sunt două modalităţi de a obţine un câştig de acest fel - fie să încasezi câte 1.000 de dolari pe săptămână, pe viaţă, fie să iei un milion de dolari imediat, în numerar.

El a ales a doua opţiune. Aaron declară că vrea să cumpere o casă din aceşti bani.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat din SUA a câştigat un milion de dolari la loto şi i-a dat toţi banii fiului său: "A fost cel mai bun mod de a-l scoate din subsolul meu"