Antena Meniu Search
x

Video Un hoț s-a văzut singur într-o biserică, lângă cutia milei, în Ucraina. Gesturile sale neașteptate i-au făcut pe toți să râdă

Un hoț cu respect pentru cele sfinte, dar și corect cu regulile de igienă în pandemie, a intrat într-o biserică din Ucraina ca să fure.

de Redactia Observator

la 25.03.2021, 15:41

Vezi și
  • Bărbatul s-a dezinfectat înainte să fure, apoi și-a făcut cruce
  • El a luat banii și un teanc de măști

Hoț "corect" în pandemie, dar și cu frică de Dumnezeu

Un bărbat care ochise cutia de donații a unei biserici din Svaliava, Ucraina, și-a pus în aplicare planul imoral și ilegal, dar nu înainte de a se dezinfecta pe mâini și de a-și face o cruce, cerând probabil o scurtă iertare pentru gestul pe care avea să-l facă, scrie publika.md.

Din păcate pentru el, părerea sa de rău și crucea făcută cu evlavie nu i-au folosit la nimic, pentru că furtul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile publicate pe pagina de Facebook a Bisericii romano-catolice Adormirea Maicii Domnului.

Bărbatul nu fură numai cele câteva bancnote aflate în cutia milei, el bagă în buzunar și un teanc de măști, pe care le ia din cutia de lângă recipientul cu dezinfectant pentru mâini. El se uită grijuliu să nu-l vadă nimeni, apoi începe să scormonească prin cutia milei, după bani.

El își pune apoi o mască, dintre cele furate și părăsește biserica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un hoț s-a văzut singur într-o biserică, lângă cutia milei, în Ucraina. Gesturile sale neașteptate i-au făcut pe toți să râdă