Antena Meniu Search
x

Un chirurg din Arabia Saudită a murit de infarct în sala de operaţie, unde efectua o procedură ortopedică: "Este un martir"

Un chirurg din Arabia Saudită a murit de infarct în sala unde urma să încheie o operație ortopedică. Colegii săi au fost cei care au observat că medicul începe să se simtă din ce în ce mai rău.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 26.11.2020, 07:25

Medic chirurg, în timpul unei proceduri chirurgicale
Medic chirurg, în timpul unei proceduri chirurgicale - Profimedia Images
  • Un chirurg din Arabia Saudită a murit de infarct, la spital.
  • Colegii săi îl consideră un martir.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Un chirurg din Arabia Saudită a murit în sala de operație a spitalului, unde efectua o procedură ortopedică, scrie BBC. Mahdi al-Emari a suferit un infarct și a murit, vineri, la Spitalul Civil Khamis Mushait.

Colegii au observat că medicul suferea în tăcere și l-au convins să-și facă un control cardiac.

"Când Emari s-a prezentat pentru a efectua o intervenție chirurgicală pentru unul dintre pacienții săi, am observat că dă semne de oboseală și suferă de dureri de stomac", a declarat șeful secției de ortopedie, medicul Majid Al Shehri, citat de Ziarul Al-Watan.

Doctorul a explicat că Emari a refuzat inițial să-și facă un control și a insistat că trebuie să-și opereze pacientului. Dar, în cele din urmă, a fost convins să facă o electrocardiogramă, care a arătat că a suferit un atac de cord.

"A murit în timp ce și-a îndeplinit sarcinile de serviciu. Este un martir", a declarat medicul Al Shehri, potrivit site-ului Gulf News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un chirurg din Arabia Saudită a murit de infarct în sala de operaţie, unde efectua o procedură ortopedică: "Este un martir"