Antena Meniu Search
x

Un general rus s-a filmat făcând striptease în casă. Erou al Rusiei, făcut de râs chiar de către conaţionali

Ucraina continuă să fie ţinta atacurilor Rusiei, Finlanda a început deja construcţia unui gard metalic care se va întinde pe 200 de kilometri din graniţa sa cu Rusia. Între timp, Statele Unite au anunţat că au terminat instrucţia pentru mai bine de patru mii de militari ucraineni care vor utiliza sistemul Patriot. Pentagonul a anunţat că nu are informații legate de concentrarea trupelor ucrainene de-a lungul frontierei cu Transnistria pentru un eventual atac.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 09:33

Vezi și

În regiunea Krasnodar, un depozit de petrol de la una dintre rafinăriile Rosneft a fost aruncat în aer. Două drone s-au prăbuşit peste rezervor, iar deflagraţiile au lăsat în urmă cratere de un metru şi jumătate adâncime. În regiunea Moscova, o dronă s-a prăbușit lângă o stație Gazprom.

A fost alertă şi pe aeroportul din Sankt Petersburg. Toate zborurile au fost suspendate mai bine de patru ore, pentru un exerciţiu, au pretins oficialii ruşi. Motivul real ar fi tot o aeronavă fără pilot. 

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului: Să ne concentrăm pe declaraţiile şi explicaţiile care vor fi furnizate de autorităţile aeronautice sau de armată. 

Starea de tensiune din Rusia a fost dublată şi de un atac cibernetic. Mai multe alerte antiaeriene false au fost difuzate marți pe posturi de radio şi canale de televiziune ruseşti, atacate de hackeri, au anunțat autorităţile. Toate incidentele au avut loc chiar în ziua în care preşedintele Vladimir Putin s-a întâlnit cu şefii serviciului secret intern FSB, fostul KGB. 

Pe acelaşi subiect

Atac cibernetic în Rusia

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Trebuie să detectăm şi să prevenim activităţile ilegale care încearcă să ne divizeze, să ne slăbească societatea, care folosesc separatismul, naţionalismul, neonazismul şi xenofobia ca arme. Mereu au fost folosite împotriva ţării noastre. 

Alertele de securitate au apărut după ce Ucraina a anunţat că pregăteşte o puternică contraofensivă de primăvară. 

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Pe direcţia Bahmut, situaţia este din ce în ce mai dificilă. Inamicul distruge constant tot ceea ce noi putem folosi pentru a ne apăra poziţiile, pentru a obţine un avantaj şi a asigura apărarea. Războinicii noştri care apără sectorul Bahmut sunt adevăraţi eroi. 

Între timp, pe canalele de Telegram din Rusia a apărut o înregistrare video cu Alexandr Matovnikov, comandantul adjunct al forţelor terestre ruse şi ofițerul cu cel mai înalt rang al trupelor ruse din Belarus. Militarul face striptease, iar imaginile sunt filmate chiar de el. Se pare că o facţiune din statul rus a dat publicităţii filmarea pentru a-l compromite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Stiri externe » Un general rus s-a filmat făcând striptease în casă. Erou al Rusiei, făcut de râs chiar de către conaţionali