Antena Meniu Search
x

Un HOTEL a fost DISTRUS în urma unui BOMBARDAMENT! Sunt ZECI DE MORŢI şi RĂNIŢI - IMAGINI ŞOCANTE

Peste 60 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 13 au fost grav răniţi în urma unui bombardament aerian care a vizat un hotel.

Peste 60 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 13 au fost grav răniţi în urma unui bombardament aerian care a vizat un hotel.

Potrivit RT.com, bombardamentul a fost efectuat de coaliţia condusă de Arabia Saudită şi a lovit în Saana, capitala Yemenului.

Martorii au povestit cum un hotel de două etaje situat în localitatea Arhab, la aproximativ 35 de kilometri de Saana, a fost distrus în totalitate. Numeroase cadavre au rămas prinse sub dărâmături.

O altă ţintă a bombardamentelor conduse de Arabia Saudită a fost un punct de control situat la câţiva kilometri depărtare de hotel, dar şi alte câteva clădiri din zonă, notează Reuters care citează surse locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un HOTEL a fost DISTRUS în urma unui BOMBARDAMENT! Sunt ZECI DE MORŢI şi RĂNIŢI - IMAGINI ŞOCANTE